Grønborg Gulvservice renser, sliber, behandler og vedligeholder alle typer gulve og gulvbelægninger – både træ, sten, vinyl, linoleum, sten og tæpper, så de fremstår smukke og ekstra slidstærke.

LINOSLIB 

Grønborg Gulvservice tilbyder at renovere Jeres linoleumsgulve. 
LINOSLIB er en banebrydende ny renoveringsteknik af linoleumsgulve. Gamle slidte gulve kan atter blive flotte og slidstærke. 

Vi flytter for jer

Grønborg Gulvservice flytter alle møbler og inventar og passer nænsomt på jeres værdier. Når opgaven er slut, stiller vi det hele på plads igen. Nemt, ikke?

Se nogle af vores tilfredse kunder her …

Service på alle gulve

Jeres gulve skal holde så længe som muligt – og samtidig fremstå smukke og byde jeres gæster velkommen. Læs mere om, hvordan Grønborg Gulvservice kan servicere gulvene – uanset om det er træ, linoleum, vinyl, sten eller tæpper 

 

Grønborg Gulvservice gør det nemt

Vi arbejder når det passer jer – helt uden besvær for jer og jeres medarbejdere.
Grønborg Gulvservice arbejder fleksibelt, i hele Danmark og kun når det passer bedst for jer og jeres medarbejdere – gerne weekends, helligdage, aftener og nætter. Vi har afdelinger i Jylland og på Sjælland, og medarbejderne er fordelt i hele landet. Det gør os i stand til at rykke ud med kort varsel. Vi hjælper gerne med alle faser af projektet, f.eks. flytning af møbler før og efter arbejdets udførelse.

Din komplette Facility Partner på gulvområdet.
Grønborg Gulvservice tilbyder totalstyring af virksomhedens gulvvedligeholdelse. Vi tilbyder at styre, planlægge, dokumentere, klassificere og skabe overblik over vedligeholdelsesprocessen. Dette sker ofte med udgangspunkt i en nøje udformet vedligeholdelsesplan, der er sammensat ud fra virksomhedens ønsker. Igennem vores tætte samarbejde og detaljerede vedligeholdelsesaftaler opnår vi ofte en meget professionel og personlig relation til virksomhed. Kunderne tæller bl.a. landets største virksomheder, kommuner og offentlige instanser.

Grønborg Gulvservice forlænger levetiden for jeres gulve. 
Grønborg Gulvservice kan servicere jeres gulve – uanset om jeres gulv er træ, sten, tæpper, vinyl, linoleum, fliser, klinker, beton, epoxy, granit, gummi, stål eller andet. Forskellige gulvtyper kræver forskellige behandlinger – det er vores speciale at være alsidige. Vi rengør, finsliber, olie- eller lakbehandler og vedligeholder alle typer trægulve, så de fremstår smukke og ekstra slidstærke. Linoleum kan genopfriskes vha. LinoSlib metoden hvor gulvene nænsomt slibes og pur-behandles, så overfladen fremstår som ny og meget stærkere. Stengulve, klinker og granitgulve opfriskes og genvinder den oprindelige overflade. Tæpper pletbehandles og specialrenses. Uanset gulvtype kan de opfriskes på den bedste og mest skånsomme type. Når vores erfarne gulvfolk har behandlet dem vil de atter fremstå meget flotte og slidstærke.

Anbefalet af Junckers.
Grønborg Gulvservice udfører professionelt gulvarbejde i absolut højeste kvalitet. Derfor bliver vi også anbefalet af Junckers. Vi benytter kun miljøvenlige og skånsomme maskiner og materialer når vi vasker, sliber, lakerer og oliebehandler – så du opnår et sundt og behageligt indeklima. Vi har i mange år haft et godt samarbejde med Junckers.

Velkommen til Grønborg Gulvservice.

 

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

 

 

Ultimate Web